Informasjon om GodtPrestert.no

Om

Om GodtPrestert.no

GodtPrestert.no er et nettsted for formidling av leksehjelp. Vi har valgt en delingsøkonomi-tilnærming og har tro på at dette vil bidra til et laver prisnivå på leksehjelp­timer.

Er du på jakt etter en deltidsjobb?
Fortsett å lese!

Bakgrunn

GodtPrestert.no har blitt til som et motsvar til det høye pris­nivået på leksehjelp­timer, spesielt i de større byene. Vi ønsker at lekse­hjelp skal være bil­ligere og lettere til­gjengelig, også utenfor byene.

Derfor har vi startet GodtPrestert.no, som er et møte­sted for lekse­hjelpere og elever/studenter som er på jakt etter leksehjelp.

Målgruppe

Få leksehjelp

GodtPrestert.no ønsker å gjøre leksehjelp lettere tilgjengelig. Om du er elev på barneskole, ungdomsskolen eller videregående, eller om du er student på høyere nivå, kan du på GodtPrestert.no søke etter en leksehjelper som passer dine behov.

Gi leksehjelp

Hos GodtPrestert.no kan alle som ønsker å tilby leksehjelp registrere seg. Er du student og trenger litt ekstra inntekter? Er du arbeidsledig eller permittert og sitter på kompetanse du ikke får brukt? Er du lærer i mammapermisjon? Du er uansett hjertelig velkommen til å registrere deg som leksehjelp-tilbyder hos GodtPrestert.no.

Kvalitetssikring

18 års aldersgrense

Vi ønsker ikke å legge til rette for at voksne skal kunne ha direkte kontakt med mindreårige. Av sikkerhetsmessige hensyn må derfor alle brukere av GodtPrestert.no være over 18 år.

Politiattest

For å tilby våre brukere størst mulig trygghet, må alle som ønsker å tilby leksehjelp fremvise politiattest før de får registrere annonser på GodtPrestert.no.

Rating

Undervisningskvaliteten blir synliggjort gjennom et rating-system. Brukere vil kunne gi hverandre tilbakemeldinger etter gjennomført betaling. Useriøse og/eller støtende kommentarer vil bli fjernet.